Tilan päärakennus toimii korkeatasoisena, vuokrattavana majoitustilana ympäri vuoden. 

Keittiö

Alakerran aula

Olohuone

Alakerran ruokailutilaa

Talossa on vuodepaikkoja yhteensä 8. Alakerrassa (78 m²) on tupakeittiö, kamari, makuuhuone ja saunaosasto. Alakerrassa vuodepaikkoja on yhteensä 4. Yläkerrassa (35 m²) on parvi, makuuhuone ja wc, sekä 4 vuodepaikkaa. Talossa on sähköpatterilämmitys ja kolme tulisijaa. Kylmä ja lämmin vesi vesijohtoverkostosta. Avattavat ikkunat. Pedatut vuoteet ja pyyheliinat sekä langaton laajakaistainternet kuuluvat hintaan. Majoitus- ja oleskelutilat ovat savuttomia. Lemmikkieläimiä ei saa tuoda sisätiloihin.


Varustus 

 

Alakerta

Tupakeittiö: tiskipöytä ja kaapistot, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, sähköliesi, tulikivipuuhella, liesituuletin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, ruokailu- ja kahviastiasto, ruoanlaittovälineet, ruokapöytä kahdeksalle henkilölle, syöttötuoli, radio, kasettisoitin, silitysrauta ja -lauta, pölynimuri.

Kamari: pystyuuni, TV, sivusta vedettävä puusänky, pöytä ja kaksi tuolia.

Makuuhuone: puu-uuni, parisänky, kirjoituspöytä, kaksi tuolia ja tarvittaessa lasten matkasänky petivaatteineen.

Saunaosasto: sähkösauna, suihku, WC-istuin, lavuaari, pyykinpesukone, kuivausrumpu, saunassa lämminvesivaraaja,  hiustenkuivaaja ja potta.
 

 

Yläkerta

Yläkertaan vie eteisestä jyrkähköt portaat. Parvella on kaksi sänkyä, sekä erillisessä makuuhuoneessa kaksi sänkyä lisää. Yläkerrassa on erillinen WC jossa on myös suihku ja lavuaari.

 

Kylpyhuone

Yläkerran olohuone


Red_Apple.jpg

Hinnat

 

Koko talo 756 € per viikko.
Talon alakerta 548 € per viikko.
Talon yläkerta 216 € per viikko.
Koko talo viikonlopuksi (perjantaista sunnuntai-iltapäivään) 295 €.
Hinnat sisältävät majoituksen, liinavaatteet ja loppusiivouksen. 

Talo tai huoneisto on käytössänne tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


Alakerran makuuhuone

Varausehdot


Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut ennakkomaksun. 

Varaaminen ja maksu
Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksuna 25% palvelun kokonaishinnasta eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua. Ellei loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi.

Peruutukset
Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli saamme vuokratuksi lomakohteen toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kuin uudelta asiakkaalta saadaan vuokra. Suoritettua ennakkomaksua ei kuitenkaan palauteta. 

Asiakkaalla on oikeus saada, lukuun ottamatta ennakkomaksua, maksamansa summa takaisin, mikäli peruutus johtuu siitä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Esteestä on ilmoitettava viipymättä. Palvelun käyttämisen estävä sairaus ja tapaturma on osoitettava lääkärintodistuksella. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä.
Asiakkaan maksama summa, lukuun ottamatta ennakkomaksua, palautetaan luotettavaa selvitystä vastaan. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, lomakohteen omistaja voi irtisanoa sopimuksen, jolloin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra takaisin. 

Osapuolten vastuu ja vahingonkorvaukset 
Asiakkaalla on oikeus korvaukseen vahingosta, jonka yrittäjän suorituksessa oleva virhe on hänelle aiheuttanut, jos virhe tai vahinko johtuu yrittäjän tai hänen apunaan käyttämän muun elinkeinonharjoittajan huolimattomuudesta. Korvattavia vahinkoja ovat esimerkiksi virheestä asiakkaalle aiheutuneet ylimääräiset menot ja hyödyttömiksi käyneet kulut. 

Asiakkaan tulee noudattaa palvelun käyttämiseen liittyviä yrittäjän antamia ohjeita ja määräyksiä ja hän on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa yrittäjälle tai kolmansille osapuolille. Asiakkaan on ilmoitettava yrittäjälle sattuneesta vahingosta ja rikkoutuneista esineistä. Asiakas on velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on palvelun käyttämisen edellyttämät voimassaolevat asiakirjat, kuten passi, viisumi sekä vakuutusturva, jonka hän katsoo tarvitsevansa. Jos asiakas ei käytä kaikkia sovittuja palveluja tai käyttää niitä vain osittain, hänellä ei ole tällä perusteella oikeutta hinnan alennukseen tai maksun palautukseen.

Asiakas huolehtii käytössään olevien majoitustilojen siivouksesta loman aikana ja jättää tilat siistiin kuntoon lähtiessään. Tilauksen yhteydessä sovitun henkilömäärän ylittyessä hinta muuttuu palveluhinnaston mukaisesti. Asiakkaan on ilmoitettava ylityksestä yrittäjälle. Asiakas on velvollinen tekemään välittömästi yrittäjälle huomautuksen mahdollisista puutteista, jotka voidaan korjata jo palvelun käytön aikana. 

Majoituspalvelu alkaa sovittuna päivänä kello 16 ja päättyy sovittuna päivänä kello 12.